18 Ekim 2009 Pazar

Beat It Istanbul Haydarpaşa Garı

Bugün Haydarpaşa Garı'nda, Micheal Jackson Tribute'ların İstanbul ayağı gerçekleşti.

Daha önce bu etkinlik İstiklal Caddesi'nde de yapılmıştı.. Çok büyük bir hevesle Haydarpaşa Garı'na doğru evden çıktım.. İlk kötü süpriz Kadıköy'de miting olduğu için, yolların kapalı olmasından kaynaklanan trafikti.. Koşa koşa gittim gara.. Oh başlamamışlardı.


Arkadaşım Deniz Oktar'ı gördüm ilk, sonra da Ezgi Ceren ile karşılaştık. İki muhabbet sohbet derken.. Hop birden bire çok az volüm ile "müzik" geldi.. İnsanlar bir anda toplanıp dans etmeye başladılar... Ama beklendiği gibi olmadı. Zira:

1) Haydarpaşa garının peronlarına doğru yürüdüler, o kalabalık dar peronlara sığmadı. Enine doğru dans etmelilerdi bence.
2) Müzik neredeyse hiç duyulmadı bile.. Taksim videosunu aşağıda paylaşıcam, bu sesten eser yoktu.
3) Türk insanı dans edemez. Sanki bunu bilmiyorlarmış gibi, 3 saatlik çalışma ile bir şeyler yapmaya çalışanlar vardı. Olmadı, ritm'i kaçırdılar falan..
4) 2 tane "Michael Jackson" vardı ve zannedersem organizasyondan sorumlular.. Sonra olay bitince gördük ki, bir tanesi sinire kesmişti, sanırım kavga etmişler. Bu da organizasyonun ne denli "profesyonel" olduğunu gösteriyor.
5) Biz Kadıköy'den ayrılırken hala, "boğada bi daha mı yapsak, iskelede mi yapsak" diye tartısıyorlardı. Belirsizlikten dolayı bıraktık geldik..

Umarım Akmerkez'de 24 Ekim'de yapacakları dans bu kadar "Fail" olmaz. http://www.beat-it-istanbul.com/?p=37 Etkinlik linki burada. Burada da Facebook Event linki var: http://www.facebook.com/event.php?eid=156995376432

Sizlere Taksim'deki dans ve orjinal video klip ile veda edeyim :)

B.





~o~


0 yorum:

Yorum Gönder